Wikileaks: Assange viktimë e përpjekjeve të aktorëve të fuqishëm, përfshirë CIA-n

Wikileaks: Assange viktimë e përpjekjeve të aktorëve të fuqishëm, përfshirë CIA-n

Organizata ndërkombëtare jofitimprurëse Wikileaks, themeluesi i së cilës Julian Assange është arrestuar sot në Londër, ka akuzuar “aktorë të fuqishëm”, përfshirë CIA-n për “përpjekje të sofistikuara” që të arrestojnë dhe de-legjitimojnë Assange.

Wikleaks postoi një fotografi të Assange në llogarinë e tij në Twitter duke shkruar se “ky njeri është një bir, një baba dhe një vëlla”, që ka fituar dhjetëra çmime gazetarie dhe u propozua për Çmimin Nobel për Paqe çdo vit që nga viti 2010.

Previous Hasim Murtezani shqiptari i parë bashkëpunëtor në Qendrën Hulumtuese për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe
Next Ushtria e rrëzon nga pushteti, presidenti përfundon i arrestuar. Ja ç’ka ndodhur