“Shqipëria, nën një ‘grusht shteti”, ish-deputeti i PD-së flet para protestës: Në këto kushte…

“Shqipëria, nën një ‘grusht shteti”, ish-deputeti i PD-së flet para protestës: Në këto kushte…

“Shqiperia eshte nen nje “Grusht Shteti”.

Keshtu shkruan sot ish-deputeti i PD-se, Tritan Shehu, ne nje shenim ne faqen e tij ne Facebook, teksa i referohet situates aktuale ne vend, pa parlament legjitim, vend ku ushtria merr nen kontroll aeroportin pa i dhene me pare shpjegime Presidentit dhe ku mungojne gjykatat.

“Ne keto kushte mbrojtja e demokracise kthehet ne domosdoshmeri popullore”- shkruan ai.

Postimi i Tritan Shehut

Shqiperia eshte nen nje “Grusht Shteti”!
-Sot kemi nje Parlament te mbushur me deputete pupace “te peshkuar” ne menyre anti kushtetuese nga ”thellesite” e listave, per te plotesuar vendet bosh e “ndertuar” nje opozite ne 3D.
-Kemi nje zv. Minister te Jashtem, qe po ne menyre anti kushtetuese “perfaqeson” vendin si Minister.
-Ndodh nje dislokim forcash te ushtrise e marje nen kontroll prej tyre te aeroportit civil te vendit duke refuzuar publikisht t’i ipen qofte dhe shpjegime Presidentit, detyrim kushtetues ky.
-Vendi nuk ka Gjykate Kushtetuese prej pothuajse dy vitesh, institucioni ky garant i kushtetushmerise, bazuar kjo ne Kushtetuten tone.
-Mungon Gjykata e Larte.
-Besoj se kaq mjafton, per te mos vazhduar me tej me shkelje te drejtash themeltare te njeriut, te prones, lirive, strukturimit institucional etj, etj.
Ne keto kushte mbrojtja e demokracise kthehet ne domosdoshmeri popullore.

Previous Lipjani në hall me Ministrinë e Infrastrukturës, kërkon llogari për projektet që s’u realizuan
Next Kryetarët e Bashkive Shqiptare mblidhen për herë të tretë në Tetovë