Olimpiadë ballkanike në informatikë në Shkup

Olimpiadë ballkanike në informatikë në Shkup

Pesëdhjetë nxënës nga Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Belgjika, Serbia dhe Turqia do të marrin pjesë në “Olimpiadën në informatikë 2019”, që do të mbahet prej sot e deri më 14 prill në hapësirat e Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik (UNB).

Olimpiada është në organizim të UNB, në bashkëpunim me Shoqatën e Informatikanëve të Maqedonisë, me mbështetje të Olimpiadës Ndërkombëtare Ballkanike  , Olimpiadës Ballkanike për Informatikë dhe Olimpiadës Kombëtare të Maqedonisë së Veriut.

Previous Bella Throne më e lumtur se kurrë me të dashurinë e saj
Next Skufa: Marrëveshja e Prespës i dha fund nacionalizmit agresiv