MELI AA BEKATONKA ME PRODHIMET MË KUALITATIVE NË MAQEDONI
July 12, 2019 240 Views

MELI AA BEKATONKA ME PRODHIMET MË KUALITATIVE NË MAQEDONI

Fabrika për prodhimin e bekaton-pllakave me një traditë 27 vjeçare (MELI AA BEKATONKA), nga Zhelina e Tetovës është lider për kualitet të lartë në Maqedoninë e Veriut.

Afro tridhjetë vite, kjo fabrikë bënë prodhimin e bekaton-pllakave më cilësore dhe moderne për oborret e shtëpive, parkingjet e ndryshme të duqaneve, qendrave tregtare si dhe të objekteve fetare – xhamive.

Pronari i kompanisë, Ziber Aliu për portalin Amerika Radio Shqiptare ka theksuar se këtë vitë ka bërë investime të mëdha në fabrikën e tij me të vetmin qëllim që të prodhoj bekaton-pllaka të formateve më moderne, duke e ruajtur cilësinë më të lartë.

‘’Ne si kompani mundohemi maksimalisht që klientët të jenë të kënaqur. Bekaton-pllakat që i prodhojmë ne u japim klientëve me garancion. Deri më tani kemi vetëm klient të kënaqur në Maqedoninë e Veriut. Vitin e fundit kemi bërë investime edhe më të mëdha, me të vetmin qëllim që të rrisim kapacitetin e prodhimit të bekaton-pllakave, madje edhe të prodhojmë modele të reja moderne të cilët janë në trend dhe shumë të kërkuara nga klietët’’. Ka deklaruar mes tjerash pronari i kompanisë, Ziber Ali.

Ndryshe, kompania MELI AA gjindet në Zhelinë të Tetovës, në rrugën e vjetër Shkup Tetovë, pas Restaurantit Agro Pollog.

Previous DREJTORI EKZEKUTIV I PORTALIT AMERIKA RADIO NË FUND TË VITIT DO TË QËNDRON NË AMERIKË ME FTESË ZYRTARE