Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë institucioneve për përfshirje në procesin e negociatave me Bashkimin Evropian, deklaroi sot ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski,

Ai vlerëson se shteti do të jetë i gatshëm t’u përgjigjet kërkesave me kapacitetin e nevojshëm të kuadrit kur të fillojnë negociatat.

Previous Rritje e ndjeshme e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut
Next Vasili: Shteti veprime kriminale ndaj protestuesve, prokuroria të veprojë!