Kryetarët e Bashkive Shqiptare mblidhen për herë të tretë në Tetovë

Kryetarët e Bashkive Shqiptare mblidhen për herë të tretë në Tetovë

Nikoqire e takimit të 3-të të Kryetarëve të Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon këtë herë është Tetova.

Kryetarët e komunave Tiranë, Prishtinë, Tetovë, Vlorë, Prizren, Ulqin, Preshevë dhe Gostivarë sapo kanë nëshkruar Statutin e organizatës ”Unioni i Bashkive Shqiptare”.

Ky union ka selinë në Tiranë.

”Urime dhe na priftë e mbara! #Bashkë mund të bëjmë gjëra të mira!”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Komuna e Prishtinës.

Previous “Shqipëria, nën një ‘grusht shteti”, ish-deputeti i PD-së flet para protestës: Në këto kushte…
Next 5 milionë euro për ndërmarrjet inovative në Maqedoni të Veriut