Ja çfarë deklaroi Abdulfeta Alimi, pas shqiptimit të dënimit me 7 vjet burg

Ja çfarë deklaroi Abdulfeta Alimi, pas shqiptimit të dënimit me 7 vjet burg

Abdulfeta Alimi, të cilit sot ui shpall fajtor për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit, sot ka theksuar se nuk ka në plan që të arratiset dhe ka kërkuar nga gjykatësit që ta marrin për deklaratë serioze.

 “Ju premtoj se në asnjë moment nuk më shkon në mend të arratise. Të ishte ashtu nuk do të isha kthyer nga Zvicra, që të lajmërohem vetë. Dëshiroj seriozisht të më kuptoni se betohem para të gjithë publikut. Unë nuk do të jetoj 200 vite. Ju lus që deri në vendimin e Apelit të mbrohem në liri” ka thënë Abdulfeta Alimi.

Abdulfeta Alimi sot u dënua me 7 vjet burg, për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit në Kuvend të vitit 2017.

Previous Audi do të sjellë makinat pa timon
Next Ja të mirat shëndetësore që përfitohen nga qumështi i bletës…