Hasim Murtezani shqiptari  i parë bashkëpunëtor në Qendrën Hulumtuese për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe

Hasim Murtezani shqiptari i parë bashkëpunëtor në Qendrën Hulumtuese për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe

Hasim Murtezani doktorant në shkencat e sigurisë nga Shkupi, ftohet për bashkëpunim nga Qendra me renome Hulumtuese për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe si një kuadro i cili është i kualifikuar në fushën e sigurisë.

Ai pritet që në këtë organizatë të jep kontribut në trajtimin e problematikave juridike gjegjësishtë mbrojtjes dhe Sigurisë kombëtare dhe ndërkombëtare. Projekti i parë që pritet ti bashkangjitur ka të bëjë pikërishtë për rolin e NATO-s në anëtarësimin e vendit tonë,

Ndryshe, Hasim Murtezani si një kuader i deshmuar, vazhdimisht i ka pasur “dyert e mbyllura” per tu punesuar ne ministrit dhe drejtorit per siguri ne Republiken e Maqedonise se Veriut.

Previous Stomatologu Dr. LUKANOVSKI i bën të lumtur pacientët që kanë probleme me dhëmbët edhe nga Amerika dhe Evropa, vendos implante dhe cirkon
Next Wikileaks: Assange viktimë e përpjekjeve të aktorëve të fuqishëm, përfshirë CIA-n