Drejtoresha RABIJE LOKU, Një jetë kushtuar arsimit dhe fëmijëve parashkollor

Drejtoresha RABIJE LOKU, Një jetë kushtuar arsimit dhe fëmijëve parashkollor

Drejtoresha Rabije LOKU rrjedh prej një familje bujare nga Shkupi me tipare te vecanta, e frymëzuar për arsim, liri dhe çështjen kombëtare shqiptare, shkruan portali AMERIKA –RADIO SHQIPTARE me seli në SHKUP.

Në këtë vit drejtoresha Rabije Loku shënon mbi 15 vite eksperiencë-përvjetorin e veprimtarisë së saj si mësimdhënës dhe drejtuese e kopshtit për fëmijë “FIDANI” në Shkup në postin e drejtoreshës.

Puna e drejtoreshës Loku me vlerë po le gjurmë për ruajtjen dhe kultivimin e gjuhës, traditave tek nxënësit shqiptar të moshave parashkollore.

Drejtoresha Rabije Loku lindi në Shkup, ndërsa prindërit e saj lindën në një trevë shqiptare ku mbjellet bujaria, atdhe-dashuria dhe tradita shqiptare, shkruan portali, AMERIKA-RADIO me seli në SHKUP.

Sukseset e drejtoereshes Loku jane te shumta, ajo eshte nder drejtoreshat me aktive dhe me organizative ne menaxhimin e kopshteve per femije.

Aktualisht kopshti “FIDANI”, llogaritet si djepi i femijeve shqiptar ne Shkup dhe rrethine.

Previous Sheshi "Maqedonia" nuk do të riemrohet
Next Osmani: Për PSP-në po bisedohet paralelisht